Praktisch

Bereikbaarheid

Alle activiteiten vinden plaats op de evenementenweide of op het eilandje in het stadpark.

Adres: Netelaan 4, 2500 Lier

  • Kom te voet, als het kan natuurlijk...
  • Met de fiets: er is een fietsenstalling voorzien vlakbij de ingang.
  • Openbaar vervoer: Het park ligt op 1.2 km wandelen van het station van Lier. De bushalte ‘Leopold III-laan’ ligt aan de ingang van het park. Plan je route op www.belgianrail.be en/of www.delijn.be.
  • Auto: De parking aan Jeugdcentrum Moevement en CC De Mol is gratis en bevindt zich op wandelafstand van het park. Aan de Gasthuisvest is een ruime parking. Deze parking is betalend van maandag tot zaterdag tussen 9 en 19 uur. Meer info over parkeren in Lier vind je hier.

Toegang

De toegang is gratis. 

Enkel voor de voorstellingen van De Seine en D’irque & Fien moet je tickets kopen. Dat kan vooraf, online of aan het onthaal van het Liers Cultuurcentrum. Bij niet-uitverkochte voorstellingen kan je de dag zelf nog tickets kopen aan de kassa in het park. De kassa opent een uur voor de start van de voorstelling.

Eten en drinken

We vragen om zelf geen eten en drinken mee te nemen. Voor heerlijk zomerse drankjes, pizza's en tapas kom je naar onze zomerbar! De bar (drank) gaat open om 12 uur op vrijdag, zaterdag en zondag en om 17 uur op weekdagen. Eten kan in het weekend (vr-za-zo) vanaf 12 uur en op weekdagen vanaf 18 uur.

Organisatie

Zomer in het Park is een organisatie van het Liers Cultuurcentrum en de Stad Lier. Voor vragen kan je terecht bij het Liers Cultuurcentrum.

Aarschotsesteenweg 3 – 2500 Lier
Tel. 03 488 06 79
info@lierscultuurcentrum.be
www.lierscultuurcentrum.be

open op werkdagen van 13 tot 16.30 uur

Up to date

Blijf up to data via https://www.facebook.com/zomerinhetpark/

Helpende handen

Wil je graag een handje helpen? Wij zoeken vrijwilligers om te tappen, toegangscontrole te doen, folders te verspreiden…